Werken bij

Ojs het Scala is onderdeel van Stichting Openbaar Onderwijs Kampen (OOK). Met zes scholen en zes onderwijsconcepten willen we het beste onderwijs bieden. Van vertrouwd traditioneel tot verrassend vernieuwend; elke school is uniek. Daarvoor zoeken we ook unieke leerkrachten die onze kinderen begeleiden en ondersteunen bij het ontdekken van zichzelf, de ander en de wereld. Iets voor jou?

Ptf5618

Wil je een fijne baan?

Het is fijn werken op ojs Het Scala of een andere school van de Stichting Openbaar Onderwijs Kampen. Net zoals we volop keus hebben voor kinderen, zo kan ook jij kiezen voor het openbaar onderwijs dat het beste aansluit bij jouw talenten. Word je enthousiast van ONS jenaplanonderwijs? Of ga je liever werken bij een een van onze andere scholen? Want ook daar zoeken ze nieuwe collega’s. Zie je even geen geschikte vacature voor jou? Mail ons dan vooral jouw open sollicitatie.

Bekijk alle vacatures
Ptf6093 Set Blauw

Of zoek je een leerzame stageplek?

Je bent vastberaden om de beste en leukste juf of meester te worden. Je bent al een flink eind op weg met je opleiding en je stage komt in zicht. Zoek je een echt leuke stageplek, waar je veel leert en waardevolle ervaring opdoet? Neem dan snel contact op met ons.

Lees meer